Foto bij Computeronderzoek

Computeronderzoek

Heeft u vermoedens van bedijfsfraude door een (ex-)medewerker? Of heeft u te maken met bijvoorbeeld stalking?

Door het verrichten van digitaal onderzoek is het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau B.V. in staat de verantwoordelijke hiervoor op te sporen. Dit gebeurt zonodig in combinatie met tactisch onderzoek door de rechercheurs van Justio B.V. dat als onderdeel van het NFO opereert.

Binnen het bedrijfsleven komt het zeer regelmatig voor dat bedrijfsgevoelige informatie wordt gelekt naar concurrenten of bijvoorbeeld naar de media. Deze praktijken zijn vanzelfsprekend schadelijk voor uw bedrijf en u wilt graag dat dit stopt en dat de verantwoordelijke achterhaald wordt. Een computeronderzoek kan hierin uitkomst bieden.

Ook wanneer u bijvoorbeeld lastig gevallen wordt via e-mail of social media en het tactisch onderzoek wijst in een bepaalde richting, dan zijn er mogelijkheden om middels een conservatoir bewijsbeslag computeronderzoek te laten verrichten. Hetzelfde geldt in het geval dat iemand heeft ingelogd

Computeronderzoek onderzoek vindt plaats conform forensische richtlijnen zoals het maken van een exacte kopie van de harde schijf. Op deze manier worden er geen wijzigingen aangebracht aan de data. Dit is van belang in een eventuele gerechtelijke procedure.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent computeronderzoek, of wilt u een computeronderzoek laten verrichtenneem dan contact met ons op, of maak gebruik van ons gratis intakegesprek.

Justio is onderdeel van

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Justio is onderdeel van

NFO en Justio werken onder andere voor: