Foto bij TSCM-sweep

TSCM-sweep

Heeft u het vermoeden dat u wordt afgeluisterd of bespioneerd? Denkt u dat iemand afluisterapparatuur of spionageapparatuur heeft geplaatst in uw woning, kantoor, auto of gsm?

Afluisterapparatuur is tegenwoordig relatief makkelijk te verkrijgen en te plaatsen. Daarentegen is het niet altijd eenvoudig om dit op te sporen. Zeker niet als u niet weet waar u naar zoekt en waar u het zoeken moet.

Justio kan, als specialistisch onderdeel van het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau, de verborgen afluisterapparatuur voor u opsporen door toepassing van gesofisticeerde methoden en technieken waarbij zonodig gebruik gemaakt wordt van geavanceerde apparatuur.

Indien u wilt controleren of u wordt afgeluisterd of bespioneerd is Justio in staat om langs objectieve maatstaven vast te stellen of uw vermoedens al dan niet juist zijn. Wanneer Justio afluisterapparatuur of spionageapparatuur detecteert kan op uw verzoek onderzoek verricht worden naar degene die de afluisterapparatuur heeft geplaatst.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot een dergelijk onderzoek of wenst u de hulp van Justio, neem dan contact met ons op.

Justio is onderdeel van

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Justio is onderdeel van

NFO en Justio werken onder andere voor: