Foto bij E-mailonderzoek

E-mailonderzoek

Ontvangt u belastende of voor uw bedrijf schadelijke e-mail berichten? Of bent u slachtoffer van stalking en ontvangt u hatelijke e-mailberichten?

Het Nationaal Onderzoeksbureau B.V. kan in samenwerking met de tactisch rechercheurs van Justio B.V. dat als onderdeel van het NFO opereert een onderzoek instellen naar de afzender van deze berichten.

Zo kan aan de hand van IP-adressen de locatie achterhaald worden van waar de e-mails zijn verzonden. Een andere mogelijkheid is om door middel van linguïstisch onderzoek te kijken naar overeenkomsten met bijvoorbeeld eerdere berichten. Zo kan het zijn dat iemand altijd dezelfde taalfout maakt of een opmerkelijk stopwoord gebruikt. Wanneer er omstandigheden zijn die doen vermoeden wie verantwoordelijk is voor de berichten kan gericht onderzoek uitgevoerd worden.

Ook indien computeronderzoek oplevert dat verzonden e-mails zijn verwijderd is het mogelijk de persoon in kwestie in de verband te brengen met de belastende e-mails door deze middels forensische software als EnCase weer terug te halen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een e-mailonderzoek of wilt u een onderzoek laten instellen neem dan vrijblijvend neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek.

Justio is onderdeel van

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Justio is onderdeel van

NFO en Justio werken onder andere voor: