Foto bij Netwerkonderzoek

Netwerkonderzoek

Vermoedt u dat er sprake is van diefstal van intellectueel binnen uw bedrijf? Of is er mogelijk bedrijfsgevoelige informatie gelekt?

Als onderdeel van het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau B.V. kan Justio voor u een  onderzoek instellen aan het computernetwerk in uw bedrijf.

Het onderzoek richt zich op de vraag welke handelingen er verricht zijn aan digitale gegevensdragers. Zijn er bijvoorbeeld tegen de bedrijfsreglementen in kopieën van bestanden gemaakt en op USB-sticks gezet? Door sporen op digitale gegevensdragers conform forensische richtlijnen veilig te stellen zijn wij in staat te achterhalen of informatie is gekopieerd of verspreid. In veel gevallen is het ook mogelijk middels data recovery verwijderde gegevens weer terug te halen.

Voor dergelijke digitale onderzoeken maken wij gebruik van specialistische apparatuur en software zoals EnCase dat zijn sporen op gebied van forensisch onderzoek ruimschoots verdiend heeft.

In combinatie met aanvullend tactisch onderzoek kan de voor de diefstal of het lekken verantwoordelijke persoon achterhaald worden.

Van het onderzoek wordt een rechtsgeldig rapport opgesteld welke u kunt inbrengen in een eventuele gerechtelijke procedure.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een netwerkwerkonderzoek door Justio, neem dan contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek.

Justio is onderdeel van

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Justio is onderdeel van

NFO en Justio werken onder andere voor: