Foto bij Opsporen vermiste goederen

Opsporen vermiste goederen

Zijn van u of uw bedrijf goederen gestolen? Is uw auto na een testrit niet teruggebracht? Of zijn uw verhuurde machines verduisterd?  Wilt u uw vermiste goederen op laten sporen en terughalen?

Diefstal en verduistering van goederen is een veel voorkomend probleem bij bedrijven maar ook bij particulieren.  Het komt regelmatig voor dat gehuurde machines of materialen niet worden teruggebracht. Ook auto’s en motoren zijn gewilde objecten om bijvoorbeeld door te verkopen en worden zelfs uit showrooms gestolen of verduisterd tijdens een zogenaamde testrit.

Justio kan u ondersteunen bij het opsporen van de vermiste goederen. Ook bijvoorbeeld in het geval van onverklaarbare voorraadverschillen kunnen wij uw vermiste goederen opsporen. Als specialistisch onderdeel  van het NFO beschikt Justio over veel kennis en kunde op het gebied van het opsporen van gestolen of van vermiste goederen.

Bij het onderzoek naar de vermiste goederen maakt Justio gebruik van klassieke recherchetechnieken in combinatie met de nieuwste forensische onderzoeksmethodieken. Op deze wijze kan doelgericht en effectief gezocht worden naar uw goederen en degene die verantwoordelijk is voor de diefstal of verduistering.

Kortom, bent u op zoek naar een erkend onderzoeksbureau dat in staat is om uw vermiste goederen op te sporen? Doe dan een beroep op de experts van Justio en neem contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek.

Justio is onderdeel van

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Justio is onderdeel van

NFO en Justio werken onder andere voor: