Foto bij Drugsonderzoek

Drugsonderzoek

Vermoedt u dat een medewerker drugs gebruikt en wilt u hierover zekerheid? Of verdenkt u uw ex-partner van drugsgebruik?

Justio B.V. kan als onderdeel van het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau B.V. drugstesten verrichten.

Haaranalyse heeft hierbij de voorkeur boven bloed- en urineonderzoek. De reden hiervoor is dat bij haaranalyse tot wel maanden terug kan worden gezien dat sprake is van drugsgebruik doordat stoffen en afbraakproducten in de haarmatrix achter blijven terwijl de haar vanuit de wortel naar buiten groeit.

Wanneer u als werkgever vermoedt dat een medewerker tegen de bedrijfsreglementen in drugs gebruikt kunt u een onderzoek gelasten. De medewerker is dan verplicht hieraan mee te werken.

Een dergelijk onderzoek kan ook van toepassing zijn wanneer u bijvoorbeeld verwikkeld bent in een voogdijzaak en uw ex-partner verdenkt van drugsgebruik.

Van de uitkomsten van het onderzoek wordt een rechtsgeldig onderzoeksrapport opgesteld dat is in te brengen in een eventuele gerechtelijke procedure.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een drugstest of wilt u een onderzoek laten instellen neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek.

Justio is onderdeel van

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Justio is onderdeel van

NFO en Justio werken onder andere voor: