Foto bij Screening van personen

Screening van personen

Wilt u meer weten over uw nieuwe zakenpartner? Zoekt u persoonsinformatie over de mogelijke huurders van uw huis? Of wilt u weten met wie u een leasecontract afsluit?

Het screenen van personen kan de risico’s, die het aangaan van een contact of contract met zich meebrengt, beperken als u de juiste informatie weet te verkrijgen over iemand. Het screenen van een nieuwe zakenpartner kan u behoeden voor een potentieel gevaar voor uw onderneming. Immers, gedrag uit het verleden is de beste voorspeller voor de toekomst.

Ook wanneer u bijvoorbeeld uw huis verhuurt, of een klant heeft waarmee u een leasecontract aangaat, wilt u de risico’s uiteraard zoveel mogelijk beperken. Het screenen van personen is daarom een uitkomst voor vele ondernemers en particulieren.

Justio is, als onderdeel van het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau, gespecialiseerd in het screenen van personen. Door klassieke recherche technieken te combineren met de nieuwste forensische onderzoekstechnieken kan een screening op een bijzonder efficiënte wijze verricht worden.

Er zal onder meer onderzoek gedaan worden naar de identiteit van de persoon: is hij daadwerkelijk degene die hij zegt te zijn? Andere onderzoeksdoelen zijn bijvoorbeeld het achterhalen van informatie over vermogen en (on)roerende goederen maar ook over sociale activiteiten waaronder gedragingen op internet zoals in Social Media.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onderzoeksgebieden omtrent het screenen van een persoon, neem dan contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek.

Justio is onderdeel van

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Justio is onderdeel van

NFO en Justio werken onder andere voor: