Foto bij Chemisch onderzoek

Chemisch onderzoek

Is bij u sprake van een mysterieuze lucht binnen uw bedrijf? Of constateert u een onverklaarbare aanslag op de wanden?

Justio B.V. kan als onderdeel van het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau B.V. chemietesten uitvoeren om te achterhalen wat de lucht of aanslag kan verklaren.

Veilige werkomstandigheden zijn uiteraard van groot belang om te kunnen presteren en functioneren. Wanneer zich een vervelende en onverklaarbare lucht of substantie bevindt in werkruimtes of andere plaatsen waar mensen aanwezig zijn, kan sprake zijn van chemische verbindingen die mogelijk schadelijk zijn voor de gezondheid.

Ook wanneer u bijvoorbeeld lastiggevallen wordt en constateert dat er een vreemde vloeistof of substantie aan uw eigendommen zijn toegebracht kan een chemisch onderzoek uitkomst bieden.

Onze deskundigen zijn in veel gevallen in staat te achterhalen wat de samenstelling van de substantie is en waarvan deze afkomstig is.

In combinatie met tactisch onderzoek door onze rechercheurs kunnen wij tevens een onderzoek instellen naar de verantwoordelijke wanneer er opzet in het spel is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een chemisch onderzoek of wilt u een onderzoek laten instellen neem dan vrijblijvend neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek.

Justio is onderdeel van

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Justio is onderdeel van

NFO en Justio werken onder andere voor: