Foto bij Over ons

Over ons

Justio B.V. is een erkend forensisch onderzoeksbureau en is als onderdeel van het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) gespecialiseerd in onderzoek naar fraude. Daarnaast ondersteunt Justio u bij de vergaring van opsporingsinformatie en strategische gegevens. 

Justio onderscheidt zich door onderzoeksvragen te benaderen vanuit forensisch, recherchekundig en wetenschappelijk oogpunt. Voorgaande houdt in dat Justio gebruik maakt van de nieuwste forensische onderzoeksmethodieken in combinatie met traditionele recherchetechnieken.

Bent u op zoek naar objectief en rechtsgelding bewijs van fraude of naar strategische en recherchekundige informatie? Doe dan een beroep op Justio!

Justio beschikt over alle vereiste vergunningen en voert onderzoeken uit voor o.a. rechtbanken, gerechtshoven, advocaten, ondernemingen, verzekeringsmaatschappijen, banken en particulieren (zie pagina referenties). De onderzoeken worden conform de richtlijnen verricht door erkende onderzoekers. De onderzoeksresultaten zijn dan ook rechtmatig in juridische procedures.

Justio, is als onderdeel van het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO), door het ministerie van Veiligheid & Justitie erkend en geregistreerd als onafhankelijk onderzoeksbureau (POB 1367) en voert onderzoeken uit conform de:

- wettelijke kaders en regelgeving;
- privacygedragscode sector particuliere onderzoeksbureaus;
- Wet bescherming persoonsgegevens;
- Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus;

Daarnaast staat  Justio, als onderdeel van het NFO, geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens onder nummer m1528977.

Kortom, Justio is als specialistisch onderdeel van het NFO een daadkrachtige, deskundige en betrouwbare onderzoekspartner.  Heeft u vragen of  behoefte aan een onderzoek, neem dan contact met ons op. Voor advies belt u met 035 - 8200347 of stuurt u een email naar info@justio.nl.

Justio is onderdeel van

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Justio is onderdeel van

NFO en Justio werken onder andere voor: