Foto bij Doelgroepen

Doelgroepen

Justio voert onderzoeken uit voor o.a. advocaten, verzekeringsmaatschappijen, gemeenten, bedrijven, rechtbanken, gerechtshoven en particulieren. Op de pagina referenties treft u diverse opdrachtgevers aan waarvoor onafhankelijke onderzoeken worden of zijn verricht.

Waar het moederbedrijf, het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau, zich heeft gespecialiseerd in forensisch technisch onderzoek, zoals DNA-onderzoek, vingerafdrukken en handtekeningonderzoek, heeft Justio zich gespecialiseerd in multidisciplinair onderzoek. Doordat Justio traditionele recherchemethodieken, zoals bijvoorbeeld observaties, combineert met de nieuwste forensische onderzoekstechnieken wordt op een zeer effectieve wijze onderzoek verricht.

Op de pagina referenties treft u veelal verzekeringsmaatschappijen, banken, advocatenkantoren en het grootbedrijf aan. Echter, een belangrijk deel van de onderzoeken verricht Justio voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Zo verrichten onze privédetectives in opdracht van particulieren dagelijks onderzoek naar bijv. alimentatiefraude, confronteren onze verhoorspecialisten bijv. werknemers van het midden- en kleinbedrijf in het kader van een fraudeonderzoek en observeren onze bedrijfsrechercheurs bijv. zogenaamd ‘zieke’ medewerkers.

Indien u een doelgericht onze door Justio, eventueel ondersteunt met de expertise van het het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau is het, met het oog op de in casu relevante beginselen van proportionaliteit en subsidiariteit en de geldende privacy-gedragscode, gebruikelijk om intakegesprek te laten plaatsvinden.

Het doel van het intakegesprek is om na te gaan of u als opdrachtgever een gerechtvaardigd belang heeft om aan Justio de opdracht tot het verrichten van onderzoek te verstrekken. Door de zorgvuldige werkwijze die Justio toepast kunt u de onderzoeksresultaten als rechtsgeldig bewijs gebruiken in gerechtelijke procedures.

Justio onderscheidt zich van andere partijen enerzijds door onderzoeksvragen te benaderen vanuit forensisch, recherchekundig en wetenschappelijk oogpunt en anderzijds door nauwgezet in te spelen op de actuele jurisprudentie. De actuele jurisprudentie dient voor Justio als leidraad om te bepalen welke onderzoeksmogelijkheden toepast kunnen worden in uw casus. Voorgaande met als doel om met behulp van toegestane onderzoeksmogelijkheden objectief en rechtsgelding bewijs te vergaren

Heeft u vragen of wilt u een beroep op ons doen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035 - 8200347 of e-mail uw vraag naar info@justio.nl.

 

 

Justio is onderdeel van

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Justio is onderdeel van

NFO en Justio werken onder andere voor: